24 Agust Carlsson



Center / ytterforward, vänsterskytt
 
Född: 1992-08-14
Födelseort: Glimåkra
Längd: 182 cm
Vikt: 84 kg
Moderklubb: Glimma HK
Säsonger i RBK: 2:a (2009--)
Draftad: -
Landskamper: 0
Mästerskap: -
Medaljer: -
Övrigt: 
 
Transfers: Egen produkt 2009-10.

18-årige talangen Agust Carlsson är en i raden av Rögleprodukter med rötterna i Göinge och Glimma Hockey.
   Redan som 15-åring spelade han A-lagshockey i moderklubben och noterades för 2+7 på 20 matcher varefter Rögle och J18 blev nästa klubbadress hösten 2008.
   Under fjolåret fick Agust träna med A-laget och även vara med på bänken under ett par Elitseriematcher. I somras flyttades han upp i A-lagets träningstrupp och gjorde fina resultat följt av en försäsong med starka insatser i de matcher han spelat.
   En stark offensiv spelare med bra skridskoåkning är med och krigar om en plats i laget och som tillhör Rögles framtidsspelare.
   Ambitionen att alltid träna hårt och vilja bli bättre har tagit Agust långt och kommer att ta honom ännu längre i sin karriär.

Året som gick:
Gjorde ett par inhopp i A-laget och spelade redan som 17-åring en framträdande roll i Rögles J20 med 32 poäng (10+22) på 38 matcher.
- Jag siktar på att gå till SM-slutspel med J20 i år igen och att ta en plats i A-laget på resan mot Elitserien, säger Agust.

På fritiden:
Agust Carlsson umgås gärna med kompisar och flickvän på fritiden och håller samtidigt på att slutföra gymnasieutbildningen utanför hockeyn. Bland TV-programmen är Family Guy favoriten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0