17 Victor Panelin-Borg

Back, vänsterskytt
 
Född: 1990-10-11
Födelseort: Ängelholm
Längd: 192 cm
Vikt: 101 kg
Moderklubb: Rögle BK
Säsonger i RBK: 1:a (2010--)
Draftad: -
Landskamper: 0
Mästerskap: -
Medaljer: -
Övrigt:
 
Transfers: Egen produkt 2010-11.

Victor Panelin-Borg tillhör kategorin spelare som gått hela vägen från Björnligan till A-laget i moderklubben Rögle BK. Nu står han vid sina drömmars mål, redo att jobba stenhårt för fortsatt utveckling till en stabil seniorback.
Victor är en stor och rejäl defensiv back som redan under försäsongen imponerat stort genom sitt lugna, följsamma, spel.
Från läktarplats har han följt Rögles tidigare framgångar och när nysatsningen tillbaka till Elitserien nu är igång kommer Victor att bidra med såväl klubbkänsla som styrka ute på isen. Han precis hur mycket segrar betyder för publiken.
Björn Hellkvist coachade Panelin-Borg redan under fjolåret i J20 vilket naturligtvis ger en fördel när det nu handlar om att växa in i A-lagströjan på bästa tänkbara vis.


Året som gick:
Var en av de stabilaste backarna i Rögles J20 och slutade på +4 i plus/minus-statistiken samt 8 poäng (1+7) på 41 grundseriematcher. Fick även debutera på seniornivå som utlånad till ett skadedrabbat Växjö i januari under en match.
- Det ska bli jäkligt kul att spela seniorhockey i år. Det är detta jag har drömt om ända sedan jag var knattespelare i Björnligan. Rögle är min moderklubb och jag tänker ge allt för att utvecklas till en stabil seniorback här, säger Victor.

På fritiden:
Gillar att ta det lugnt och umgås med vännerna när inte hockey står på schemat för den oerhört träningsvillige Victor Panelin-Borg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0